Svartkulpens Sd Simba er til salgs

Simba
Dessverre har de som kjøpte Svartkulpens Md Simba (kullbror til min egen Driva) fått akutt og sterk allergi og derfor har jeg kjøpt tilbake Simba. Han har nå flyttet hjem til damene og meg på Støren, men må etterhvert få nye eiere.

Nye eiere MÅ være jegere og svært gjerne med ønske om å ta ham frem og stille ham på jaktprøver. Simba selges ikke til hvem som helst!
Så om du ønsker den en 10 mnd gammel GS hannhund av svært god avstamning, kan kanskje Simba være noe å titte nermere på?

Svea fikk 10 valper med Langsifjellets Tattico Diego den 22. juni i 2015.
Svea kan du lese mer om her.

Diego er en forholdsvis ung hannhund som har gjort det svært godt på jaktprøver: Han har 1. UK, 1. AK høyfjell, 1.AK skog + en haug med VK premier med 1.VK som høyeste. Han er premiert i alle disipliner: høyfjell høst og vinter (også i finaler), skog og lavland. Han representerte GS laget på både NM høyfjell og lavland i 2015. På NM lag lavland fikk den en strålende sølvmedalje.

Diego manglet kun et poeng fra å bli årets gordonsetter i 2015! I tillegg har en datter av Diego vunnet GS Cupen i UK denne vinteren med bl.a 5 x 1.UK.

Nå skal Simba bo litt hos meg slik at vi blir kjent med hverandre igjen. Ta kontakt om du lurer på noe vedr. Simba.

1.5_Simba4 1.5_Simba3