Hunter har reist nordover igjen.

21.januar12
NMD-13 Porsangerviddas Black Hunter har vært hos oss siden 3. juledag 2017 og i går, 30. januar, returnerte han hjem til Børselv og eier Harry Hansen. Hunter og Svartkulpens Mf Svea har hatt fler paringer siste uken, og forhåpentlig vis kommer det valper ved påsketider.

Også det å være på en travel flyplass tok han med storisk ro. Traller med ski, baggasje, hylende unger, beskjeder over høytalere og annet flyplassmas var overhode ikke noe «big deal» og han gikk rundt i avgangshallen med viftende hale og var den samme glade og gode og ikke minst coole hunden som før.

Etter å ha hatt Hunter i hus i over en mnd, har jeg kun superlativer å si om han. Selv med hele 5 tisper med løpetid samtidig har han oppført seg som en gentleman! Minimalt med lyd selv om de paringsklare tispene har bydd seg frem til ham utenfor buret hans når det har vært Hunter sin tur til å ligge i bur. Han har vært med på alle ski- og treningsturer og da har tispene vært glemt og fokus på andre oppgaver har overtatt. Jaktlysten hans er stor og arbeidskapasiteten er det heller ikke noe å si på. Når det er åpent landskap har han gått stort nok, men når det har vært tett i bjørka, har han redusert seg og holdt god kontakt hele veien.

Hunter5

Flotte stilfulle stander har han hatt, og han er ikke vanskelig å be om å reise rypa! Så Porsangerviddas Black Hunter er rett og slett en Prins med stor P og han er allerede savnet i huset!

Kunne du tenke deg en valp etter vinneren av Norsk Derby i 2013 og som voksen hund har fått høye premier på jaktprøver (bl.a 4 x 1. VK + 2 m/CK) og som har bevist at han har avlet svært godt i flere andre kombinasjoner, og med Svartkulpens Mf Svea som mor – som er Int.Nord Uch og har 2 x 1.AK høst på jaktprøver (også fra Kongsvold),  så har du muligheten nå.

Det er KUN jegere som kommer i betraktning ved tildeling av valp og har du interresse og erfaring fra  jaktprøver er det selvfølgelig en stor fordel.

Kontakt meg på mail: marit.bjercke@gmail.com eller telefon +47 911 05 180

 

28.jan11-1

Hunter7

Svea_hunter5