Gjengen har blitt to uker allerede

13. juni5
Tiden går fort det vet vi alle, men du verden som tiden flyr når en har et herlig valpekull hjemme! Valpene har blitt to uker allerede og alt går så veldig bra med dem alle.
Ho mor, Bjørklitoppens Nora tar sin nye rolle som mamma som den største selvfølgelighet og er omsorgsfull og flink. Hun har mer enn nok melk og alle valpene er runde og gode – akkurat slik valper skal være. De har åpnet øynene og fremover vil det bli mer og mer aktivitet i valpekassa.

Fortsatt har jeg igjen et par hannvalper mellom Nora og Åens Harry som ikke er fordelt enda. Håpet er at noen som VIRKELIG ønsker å satse på GS på jaktprøver kunne tenke seg en av disse. Jeg er overbevist om at disse valpene har stort potensiale til å nå langt på jaktprøver. Ta kontakt med meg, tel 911 05 180 eller med hannhundeier, Bjørnar Boneng, tel 900 60 484 dersom du kan være interressert i denne kombinasjonen.

Flere detaljer om paringen finner du her og her

13. juni3

13. juni6

13. juni2

13. juni7

Forøvrig var Harry på utstilling sist helg. At han er en god hund med 1.UK og 1.Ak viste jeg jo, men han er jaggu en flott hund også. CERT og BIR ble han! Det skulle ikke forundre meg om at Harry blir utstillingschampion i løpet av sommeren 🙂

En kullbror av Harry som bor i Danmark, ble DKUCH (Dansk utstillings champion) sist helg, så eksteriøret er absolutt i orden.

IMG_7459(1)

IMG_7486-002(2)