4 uker!

28.juni3
Da har gjengen blitt 4 uker allerede og nå skjer det mer og mer i valpekassa. Nå begynner de å leke litt mer med hverandre, de har fått sine første måltider med fast føde og de har vært på sine første bilturer. Hele gjengen har vært på hytta ei liten uka og som vanlig tok de det hele med stor ro:-) Ikke en lyd å høre i bilen og ingen hadde verken kastet opp eller tisset i buret på den drøyt en times turen til og fra hytta. Trygge og gode valper!

Fremover blir det nok flere bilder av gjengen – både her på hjemmesiden og på Kennel Svarkulpens sin Facebook side. Det er litt mer artig med bilder av aktive valper enn av sovende. Dog er de innimellom så aktive nå at de blir vanskelige å ta gode bilder. Men jeg skal gjøre mitt beste.

Fortsatt er det en ledig hannvalp til salgs for en ivrig jeger, og svært gjerne en med interresse for jaktprøver.

Kombinasjonen mellom Bjørklitoppens Nora og Åens Harry forventer jeg at blir hunder med stort overskudd og høy jaktlyst. I og med at begge foreldrene også har høy viltfinnerevne, revierer fornuftig med et stort ønske om å samarbeide med sin fører, håper jeg at valpene også får disse egenskapene.

Harry og Nora kommer begge fra svært, svært godt dokumenterte kull, som var tidlig jaktmodne. I kullet til Harry fikk hele 8 av 9 1. UK og i kullet til Nora fikk 4 av 7 1.UK. Så langt har 4 av 9 fått 1.AK i kullet til Harry og 3 av 7 med 1.AK i kullet til Nora. Det er også VK premierte kullsøsken av både Harry og Nora. Og husk – de er så vidt fylt 3 år så dette er bare begynnelsen.
Forøvrig har også begge kullene har fått Norsk Gordonsetter Klubs oppdretterpris!

Så her er det bare å melde seg på om du har lyst på en hannvalp med stort potensiale! Sjekk ut avlsplaner for enda mer informasjon.

28.juni1 28.juni2 28.juni4 28.juni5 28.juni6 28.juni7 28.juni8