Snart høst!

Alle3
Da var sommerferien avviklet og den fineste tiden på året – HØSTEN – står for tur.

Sommeren løp av gårde og høydepunktet var Norsk Gordonsetter Klubs 100 års jubileumsutstilling som ble arrangert i juli. Hele 165 gordonsettere var påmeldt til utstillingen og det er en formidable rekord som jeg tro skal bli vanskelig å slå.

Jeg viste frem Svartkulpen Mf Svea i championparaden som var i forkant av utstillingen og det var stort å være en del av hele 23 champions som ble vist frem! I tillegg ble alle «småpikene» stilt på selve utstillingen. Svea forsvarte sitt championat med CK og de to andre fikk to fine Very Good. Dette er jeg svært godt fornøyd med. I tillegg ble flere av valpene fra siste valpekullet stilt og det med hyggelige resultater.

Svartkulpen
5 x Svartkulpens valper: Riff, Ailo, Driva, Troll, Trixie

6chp
7 champion tisper som forsvarte sitt championat!

Chp_parade
Drøyt 20 champions til championparaden!

Nora i ringen
Nora i ringen – Very Good
Driva i ringen2
Driva i ringen – Very Good

Svea i ringen2
Svea i ringen – CK

Ellers har sommerferien gått med til kondisjonstrening av hundene og noen korte økter med rapphønstrening. Damene er i rute, men Svartkulpens Sd Driva trenger litt mer tid og erfaring i fugl før hun kan stilles på jaktprøver.

Nora strekker Nora stand jordet Driva stand jordet

Dessverre fikk Svea løpetid, første helgen i august, så de første prøvestartene går i vasken med henne. M.a.o så blir det full fokus på Bjørklitoppens Nora.

I og med at Svea fikk løpetid ca to mnd før jeg forventet det, blir det ikke noen parring på henne denne høsten. Vurderinger foretas fortløpende og mulig hun blir parret på nyåret. Tiden vil vise 🙂