Snart er sesongen i gang

Svea_kongsvold

Etter at siste valpen – Svartkulpens NH Lotto flyttet ut – har de voksne fått mer og mer fokus på trening. De har vært ute noen turer og begynner å komme i form.

Jeg er litt usikker på om Svea er helt 100% frisk. Hun strekker ikke ut når hun galopperer og noe skurrer når jeg ser henne i terrenget. Dette har hun hatt litt til og fra siden jakta i fjor uten at jeg kan sette fingeren på noe konkret. Hun skal til en sjekk hos veterinær denne uke og da får vi se hvordan det går.

Nora begynner å komme i form, men mangler selvfølgelig noe på formen etter å ha hatt valper i hele sommer. Men for hver tur kommer hun i litt bedre form for hver dag som går.

Driva fortsetter der hun slapp i vinter – går stort og hardt og kan være litt egenrådig. Men også hun kommer mer og mer på plass for hver treningstur og snart tror jeg nok hun er klar for oppgaver på jaktprøver.

Tilbakemeldingene fra de andre i kullet som er to år gamle nå, lover bra. Mange har vært ute på taksering og trening siste uka, og når fuglebestanden i Midt- og Sør – Norge virker å være bra denne høsten, er det bare å glede seg til tiden vi går inn i.

Lille Hedda-Gabler (Hedda til hverdags) er også med på noen turer. Når hun blir sliten, får hun være med i sekken. Der trives hun også.

I sekken

Svartkulpens Sd Driva i stand. Dog med langline og dermed full kontroll.
Driva_trening