Topp resultater fra helgen!

Terje_villig

Både Bjørklitppens Nora og Myrteigens Villig ble stilt på jaktprøve på Kongsvold sist helg. Nora gikk svært godt på fredag og både fart og format var på topp, men med svært lite fugl i terrenget (så kun 2 kull på 10 timer), så lyktes hun ikke. Lørdag var det hviledag på henne og på søndag ble hun stilt igjen.

Hun gikk helt ok da også, men det virket som om hun syntes at kjerrene på Knutshø Syd var tunge og vanskelige å jobbe seg gjennom. Hun sto på og hadde 95 minutter slipptid, men jeg har sett henne friskere og raskere. Ingen reelle sjanser på fugl denne dagen heller og dermed 0 premie.

For Villig der i mot, var det full klaff både lørdag og søndag. Teje gikk med ham selv og med topp søk, fuglebehandling som en erfaren VK hund, ble det 1. UK begge dager på gutta. På 5 prøvestarter i sitt unge liv, har Villig 5 premieringer: 2. UK vinter, 3. Uk, 2. UK og 2 x 1. UK fra i høst. En fantastisk hund som har det meste!

Svea_stand

Svartkulpens Mf Svea har fått et par treningsturer også siste tiden og begynner så smått å komme i form igjen. Slankere har hun også blitt etter valpekullet.

Svea_myr

Enda en søster av Nora, Bjørklitoppens Black Magic har kvalifisert seg til Norsk Derby med en flott 1. UK. Så da er det 3 som stiller til start i NM for unghunder i slutten av september.

Og litt ekstra moro er det jo at mammaen til Nora – Bjørklitoppens Madonna og pappaen til siste valpekullet hos Kennel Svartkulepen – Langsifjellets Tattico Diego, er begge tattt ut til å representere GS på NM lag høyfjell som går av stabelen torsdag 3. september. Les mer NGKs hjemmeside.

Diego fikk forøvrig 2. VK finale på Hovden sist helg, så han fortsetter der han slapp fra i vinter. Moro!