Sesongen er her – og er også snart slutt

17.3 Alle3_2(1)

Nå er det lenge siden det har vært noen oppdatering på hjemmesiden min. Fy skam! Jeg skal forsøke å ta meg sammen fremover.

Sesongen er her og er snart over. Både Svartkulpens Mf Svea og Bjørklitoppens Nora har vært stilt på noen prøver. Dog uten de helt store resultatene. Det hjelper ikke å være i superform og være i orden i fugl når det er lite fugl i terrengene og hundene skjelden har hatt sjans på fugl. Svea fikk en strålende 2.AK på Rørosprøven under særdeles tunge forhold. Det er beholdningen så langt når det er kun en helg igjen av sesongen. Men damene gjør sitt beste og det må jeg bare være fornøyd med.

Ellers tilbringes helgene på ett eller annet fjell. Ut på ski, trene hund, oppleve naturen = fred og ro i sjelen! Det trengs i en svært så hektisk hverdag. Svartklpens Sd Driva utvikler seg stadig vekk og søksformatet hennes er MER enn bra nok. Det gjenstår «bare» å temme» henne slik at hun forstår den fulle og hele meningen med livet. Det er endel jobb igjen, men når dressuren er på plass, har hun mye å bidra med!

Jeg har blitt litt flinkere til å ta med kamera på tur og her er et lite utvalg av småpikene:

11.4 alle3_3 30.Svea og Nora

11.4 alle3_3 30.3 Nora2(1) 2.mars9 21.4 Driva4 21.4 Driva6

Nora Stand 24.3 Svea stand 9.mars Svea apport 9.mars Driva stand

17.3Svea stand