Flott start på sesongen!!

Capri
Starten på høstsesongen har vært svært god for Kennels Svartkulpen! Hele 4 forskjellige hunder fra samme kull har premiert seg i løpet av de to første prøvehelgene.

Svartkulpens NH Lotto – 2. UK på sin andre prøvestart (Røros)
Svartkulpens NH Storm – 2. UK på sin aller første prøvestart (Gordon Castle/Trysil)
Svartkulpens NH Capri-Sonne – 2. UK på Holtsjøprøven
Svartkulepens NH Hedda Gabler  1. UK + 2. UK på Kongsvold

Flere andre i kullet er også stilt på prøve disse helgene. De har hatt sine stander, men bremselengden har vært for drøy og dermed ingen premie. Men det kommer. Jeg har klokketro på resten av gjengen også. Disse håpefulle er etter Åens Harry og Bjørklitoppens Nora og er kun 15 mnd gamle.

I tillegg har jeg stilt Nora på et par starter i VK uten å lykkes. Nora har rett og slett vært litt ulydig og da er veien hjem kort. Svartkulpens Sd Nova er også stilt i VK og hun tar for seg litt mye av terrenget på en gang og må justeres ned litt. Men også disse damene blir utover høsten. Det er jeg overbevist om.

Ellers må jeg få nevne at ytterligere 2 stk i kullet til Nora har fått 1. AK i høst, så nå er det hele 5 forskjellige hunder som har 1. AK i kullet mellom NMD-13 Porsangerviddas Black Hunter og NJCH Bjørklitoppens Madonna! I tillegg har flere av dem 1. VK m/CK, samt er premierte på skogen. Imponerende!!

Jeg er svært glad for at jeg har brukt Hunter på siste kullet til Svea og at jeg har igjen en valp i den kombinasjonen. Spennende, spennende!

Lotto Storm Hedda G