Ny paring på gang.

Hun kommer fra et svært godt dokumentert kull. Hun selv har 3 x 1. UK, 5 x 2. UK og 1 x 3. UK over 3 sesonger. Den første 1. UK fikk hun da hun var snaut 11 mnd gammel. Hun har også Excellent på utstilling.
Her kan du lese mer om Hedda, samt lese hennes 1. pr kritikker.

Hele kullet er svært godt premierte. 4 forskjellige kullsøsken har fått tilsammen 12 x 1. UK og 6 av 9 i kullet er jaktpremierte i UK.
Hedda er enda ikke stilt i AK. Dette skyldes mye hundesykdommen høsten 2019 som førte til avlyste arrangement i store deler av høsten, samt Covid-19 har herjet vinteren 2020. En kullsøster har likevel rukket å stilles i AK og det med 1. Ak og 3 x 2. AK som resultat. Les mer om hele kullet her.

Hele kullet til Hedda har svært høye indekser og Hedda selv har jaktlystindeks på 119 og viltfinnerindeks på 136. (Nevner at snittet for rasen er 100 på begge indeksene.)

Om du synes Hedda virker som en spennende hund og kunne være interessert i en valp etter henne, så er du velkommen til å kontakte meg. Send gjerne en epost: marit.bjercke@gmail.com og fortell litt om deg og dine planer og ambisjoner med din neste hund.