Flinke hunder!

Nova
Svartkulpens Sd Nova har kommet hjem til eier etter at hun var hos meg en kort periode for å finjustere apporten litt. Eier, Øyvind var på jakt med henne helgen etter og du verden så flink hund hun har blitt. Og når rypa trykker og sola skinner er det muligheter for flotte opplevelser for både to- og 4-bente!
Også hennes bror, Svartkulpens Sd Ailo var på jakt og hvor ting fungerer som det skal. Stander, ro i oppflukt, felling OG apport. Herlig!!
(PS: Mor til Ailo og Nova; Int.Nord Uch Svartkulpens Mf Svea blir paret på kommende løpetid. Sjekk mer under Avlsplaner)
Ailo
Selv stilte jeg Bjørklitoppens Nora på skogsfuglprøve på fredagen. Hun gikk glimrende hele dagen, men det var dessverre ikke fugl i hennes slipp. Søndag skulle jeg også av gårde, men med heftig sludd og regn byger og vindusviskere som hadde bestemt seg for å dø denne morgenen, var det ikke mulig å komme på opprop til kl 07.30. Det var veldig synd da det var svært mye fugl på det partiet jeg skulle gått på og 4 av 5 fikk 1. AK! Den 5. hunden var også i fugl, men rampet seg ut.

Jaja – Nora er ung og vil få sine sjanser på skogsfuglprøver neste høst. Hun behersker den arenaen svært bra vertfall.
Nora_skog

Lørdag stilte jeg Svartkulpens NH Hedda Gabler og hennes bror Svartkulpens NH Ross på valpeshow. Hedda G ble BIM (best i motsatt kjønn) og Ross ble 2. beste hannvalp. Det som var veldig hyggelig var at begge valpene taklet utstillingsringen på en utmerket måte og var trygge og gode i ringen.
HeddaG