Oppsummering av 2018

3.des1
Om et par uker runder vi av 2018 og starter på med en nytt og forhåpentlig vis spennende år. 2018 har vært et svært godt år for Kennel Svartkulpen mtp resultater på jaktprøver og nedenfor kommer en liten oppsummering av disse:

Fra kullet mellom Åens Harry og min egen Bjørklitoppens Nora – født 1. juni 2017:
Svartkulpens NH Hedda Gabler: 2 x 1. UK + 4 x 2. UK. Very Good på utstilling.
Svartkulpens NH Alba: 1. UK + 2. UK + 3. UK. Very Good på utstilling.
Svartkulpens NH Capri Sonne: 1. UK + 3 x 2. UK
Svartkulpens NH Lotto: 2. UK
Svartkulpens NH Storm: 2. UK

Fra kullet mellom Langsifjellets Tattico Diego – Int.Nord Uch Svartkulpens Mf Svea født juni 2015:
Svartkulpens SD Nova: 1. AK + 2. AK. Excellent på utstilling

Bjørklitoppens Nora (NMD-13 Porsangerviddas Black Hunter – Njch Bjørklitoppens Nora) fikk 1. VK semifinale på Sølvhundprøven på Kongsvold.

I tillegg fikk Int.Nord Uch Svartkulpens Mf Svea og vinner av Norsk Derby 2013, Porsangerviddas Black Hunter 10 valper i mars. Så disse blir spennende å følge utover vinteren og ikke minst til neste høst.

I slutten av august måtte jeg dessverre avlive min aller kjæreste Svea etter kort tids sykdom og det var svært svært tungt for meg! Heldig vis har jeg beholdt en av valpene fra siste kullet hennes med Black Hunter og håper at Svartkulpens SBH Glitra kan føre Svea sine utmerkede gener videre.

For det nye året har jeg mange ønsker, endel drømmer, og ikke minst flere konkrete planer og mål. Konkret plan er at Bjørklitoppens Nora skal pares igjen på kommende løpetid. Den er forventet å komme rett over på nyåret. Den utkårede er en spennende hannhund som jeg tror og håper vil matche Nora svært godt. Følg gjerne med under avlsplaner.