Nytt år og nye muligheter!

31-des3
Ja da var vi over på et nytt år – et helt og ubrukt år som vi ikke aner noen verdens ting om. Planer ja – de er det masse av, og målene – ja de er også høye. Men først om et år vet vi hvor mye det ble av dem.

Det som er sikkert er at det planlegges nytt valpekull i Kennel Svartkulpen i 2017. Svartkulpens Mf Svea skal få sitt andre, og mest sannsynlig siste valpekull i løpet av første halvdel av 2017. Hannhund er bestemt og de som ønsker seg en gordonsetter med overskudd, trøkk og tæl, må melde seg på! Begge foreldrene er høyt jakpremierte, både høst og vinter og begge takler forholdene på Kongsvold på en utmerket måte. Begge er prima jakthunder hvor det jaktes mye over dem begge hver høst. I tillegg er begge rasetypiske, harmoniske og greie hunder som fungerer svært godt også i hverdagen og ikke bare på jakt.

Ellers er det planer om jaktprøvestarter på alle tre småpikene. Fokuset blir først og fremst på Svea i VK frem til løpetid og paring og Bjørklitoppens Nora i AK som skal prioriteres, men Svartkulpens Sd Driva skal nok også få sine starter i uk mot slutten av sesongen.

Men først må vi til fjells og trene og trene og trene enda mer. Uten MYE trening i bunnen, vil man aldri lykkes på jaktprøver. Hundene MÅ være i svært god fysisk form og de må være drillet i fugl. DA er det moro å vise frem hundene på jaktprøver. Vi sees vel?

svea_des
Svartkulpens Mf Svea i stand

19-des4
Småpikene på fjellet: Bjørklitoppens Nora, Svartkulpens Sd Driva, Svartkulpens Mf Svea

31-des4

Mor og datter i snøføyka – Svea og Driva

29-des4

Nora i snøføyka