Kort oppdatering

30.juni
Nå er det lenge siden siste oppdatering. Altfor lenge siden. Kennel Svartkulpen sin Facebook side blir hyppigere oppdatert med bilder og korte hendelser fra hverdagen. Hjemmesiden vil bli mer overordnet med resultater og avlsplaner.

Kort oppsummering fra de siste månedene kommer likevel. Alle valpene mellom Fjällpilens Ge Senior Diablo Negro og Bjørklioppens Nora er levert. Også den siste som var igjen hos oss et par mnd ekstra. Hun har flyttet helt til St. Petersburg i Russland. Ny eier kjørte hele den lange veien for å hente henne og Rosie har allerede funnet seg godt til rette i sin nye tilværelse.

De andre valpene vokser og trives og samlet tilbakemelding er kort: trygge og sosiale valper som trives med livet 🙂 Jeg gleder meg til å følge denne gjengen videre.

De andre hundene hos meg har det også bra. I mai og juni lar vi de ha mye ro, men nå i juli begynner vi oppkjøring til ny sesong. Vi har tro på at hundene har godt av en rolig periode etter vinter/vår sesongen slik at de kan hvile ut. Også mentalt.

Jeg har jobbet endel med apport med Hedda G og hun begynner å bli riktig så flink. Tror og håper hun er klar for apportbevis om ikke så lenge.

Så – dette var en liten oppdatering. For de mer daglige oppdateringene – følg gjerne Kennel Svartkulpen på Facebook.

God sommer!

30.juni7 30.juni3 27.juni14