En sommer er over og høsten banker på….

Driva
Nå er det lenge, lenge siden det har vært oppdateringer på hjemmesiden. Beklager det! Men kort oppsummert så har det vært en flott sommer som nå går over i en forhåpentlig vis spennende og innholdsrik høst. Men kort:

Etter mange og lange funderinger innså jeg at å ha to valper samtidig er vel heftig så Svartkulpens SBH Black Taittinger har fått et nytt hjem i Drammen. Her vil han bli først og fremst jaktet mye med, men han skal også stilles på jaktprøver og utstillinger. Så dette tror jeg blir veldig bra. Tatti som jeg kalte ham, eller Tai som blir hverdagsnavet hans fremover trives svært godt i sine nye omgivelser og jeg tror og håper at han vil gi sin nye eier mye glede i fremtiden

Tidlig i sommer besluttet jeg å forsøke å selge Svartkulpens Sd Driva pga at hun har C hofter. Hun ble solgt, men nå i midten av august kjøpte jeg henne tilbake. Matchen mellom Driva og nye eier var ikke helt som den skulle være, så da får hun heller være hos meg inntil videre.

Sommeren har vært enestående flott i store deler av Norge. Også i Midt-Norge. Shortsen har blitt benyttet uke etter uke, og det har vært svært varmt i lange perioder. Godt for oss på 2 bein, men, dette har også medført at trening av damene frem mot høsten har vært liten. Det har rett og slett vært for varmt for å kunne slippe hunder i treningsterrengene. Så formen er nok ikke helt der den burde være på damene så tidlig på sesongen, men sånn ble det nå i år.

Jeg skal satse på på Svartkulpens NH Hedda Gabler og hennes mor Bjørklitoppens Nora. Hedda fikk 1. UK i vinter og er klar for Norsk Derby og Nora skal matches opp mot NM høyfjell som går helgen etter Norsk Derby.

Nå i slutten av august starter jaktprøvene på igjen og alle ønskes lykke til!

Sommer5 Dumbo2 Dumbo1 9.juli17 3damer