Ca to uker igjen til fødsel

Svea2
Svartkulpens Svea er paret med NMD-Porsangerviddas Black Hunter og valper er forventet å komme ca palmehelgen.

Svea begynner å legge seg bra ut nå og det er ingen tvil om at det er valper på gang. Alle andre tegn er også til stede og ikke minst – hun er konstant og desperat sulten! Hun er i god form og er med på korte turer, dog på hennes egne premisser. Se mer om det kommende kullet under avlsplaner. Og ta kontakt med meg dersom du er nysgjerrig på en valp mellom Svea og Black Hunter.

11.mars3 (1 of 1)

De andre damene får litt lengre treningsturer og Svartkulpens Hedda Gabler begynner å vise meg at svært så positive ting er på gang. Hun går bedre og bedre og virker å ha svært høy arbeidsmoral. I tillegg har hun evnen til å roe ned og finne ut av det i stede for å dure på. Det har resultert i flere fine fuglearbeider siste tiden og også med akseptabel ro. Fortsetter hun denne utviklingen, blir hun nok stilt på et par prøver etter påske.

Hennes mor, Bjørklitoppens Nora, har vært plaget med litt innbildt svangerskap den siste tiden, og når føret har vært blytungt, har jeg valgt å ikke stille henne på de første prøvene i regionen. I VK må hundene være på topp fra første minutt, ellers er det «takk for i dag». Vi får se hvordan det blir fremover om vi får til noen starter på henne etter påske. Svea og valpene må prioriteres i all hovedsak denne vinteren.

Driva_Nova

Svartkulpens Sd Driva har jeg lånt bort til en valpekjøper for en periode. Der får hun mer trening enn det jeg har kapasitet til for tiden og hun har det fantastisk bra sammen med sin kullsøster Nova.
11.mars4 (1 of 1) Svea