Ny helg med hyggelige resultater

Dolly
Sist helg var det jaktprøve på Smøla. Jeg stilte Bjørklitoppens Nora og pointer Myrteigens Uniqa Doll til Terje i VK og Svartkulpens Sd Driva ble ført at Terje i AK.
I de to VK kval partiene ble det ingen premier i det hele tatt. For Nora sin del var det første møte med de blytunge og enorme myrene på Smøla og når vi så kun 4 ryper hele dagen, ble hun ble litt for inneffektiv og fikk ikke gå noen finale dagen etter.

Dolly kom til finalen og der fikk hun et fuglearbeide uten reis og Dolly og jeg fikk en strålende 2. VK finale! Moro med pointer også.

Driva gikk ENORMT begge dager, men hadde dessverre aldri sjans på fugl verken lørdag eller søndag. Med hhv 70 minutter lørdag og 90 minutter slipptid søndag var det altså ikke en rype i hennes slipp. Det var synd det var så lite ryper, for Driva er det driv i for tiden! Igjen blir hun belønnet med høye tallkarakterer; 656444 lørdag og 666444 søndag og det er jeg litt imponert over av den unge damen. 1. AK får hun før eller siden og da kan hun bli «giftig» i VK….

For å skryte litt av Driva, så legger jeg ved et par AK kritikker her – dog er de uten premier, men verken hun eller hennes makkere hadde sjans på fugl:
Driva har i dag gått et utmerket søk i beste fart og stil. Fått enorm med terreng med seg i forskjellige vindretninger. Lykkes dessverre ikke i dag.
656444 – slipptid: 20+20+30=70 minutter. Dommer: Kjell Otto Hansen

Driva jakter i meget stor fart, fin stil og lett livlig aksjon. Får med seg enormt med terreng i god kontakt med fører. Driva er en skikkelig overskuddshund som jakter glimrende i den svintunge myra hele dagen. Lykkes dessverre ikke å finne fugl.
666444 – slipptid: 25+22+20+15+5=87 minutter. Dommer: Roy Allan Skaret

20171010_105304