Liten oppdatering fra siste uker

Svea_Kongsvlod1
September er omme og jakta kom og gikk. D.v.s. det ble ingen jakt på oss i år da terrenget var fredet pga dårlig rypebestand. I stede ble det jobbet på hytta og trent hunder.

Bjørklitoppens Nora rakk aldri å kvalifisere seg til Norsk Derby. På de to siste prøvestartene før fristen gikk ut, hadde hun stand begge dager, men hun var litt for langt etter til at dommerene kunne godkjenne fuglearbeidene hennes. Synd at det ble slik, men slik er det av og til med de unge (og gamle). Både fart og nese og reis må kalibreres og det er bedre å skynde seg langsomt enn å forsere noen skritt på veien. Men Nora blir – bare vent 🙂

Svartkulpens Mf Svea har kommet i god form igjen etter valpekullet sitt og jeg tok sjansen på å melde henne på de to siste prøvene på Kongsvold. Begge kvalifiseringene gikk hun strålende og kom videre til semifinalene, men havnet dessverre på den sure 7 plassen sist søndag. Kun 6 hunder gikk videre til finalen. Men du verden så fornøyd jeg er med henne! Hun har kommet rekordraskt i form etter levering av hennes 10 valper og hun har abslutt levert «varene».

Svea_Kongsvold2

Pointer Myrteigens Villig og Terje, kom helt til finalen i Norsk Derby, men der lyktes de dessverre ikke. Til finalen kom også Nora sin søster Bjørklitoppens LyCKe. Hun fikk premie i både kvalifiseringen og i semifinalen, men hun kom dessverre ikke på premielisten i finalen. Synd!

Villig_Svea
Villig og Svea i samstand!