Flott høst for Diego!

Diego2
Her kommer en liten oppsummering over en strålende høstsesong for Langsifjellets Tattico Diego – pappaen til Kennel Svartkulpens siste valpekull.

Høsten startet på høyfjell og Hovden 1. hvor han fikk en strålende 2. VK finale, men det er på lavland han virkelig har vis seg frem i høst. Bare se her:

Vestfold 1: 3. VK kval og 5. VK semifinale
NM lavland på Hamar: Sølv i NM lag på torsdag, 3. VK kval fredag og 1. VK semifinale lørdag. Han var eneste GS i finalen, og var med helt til slutt uten å lykkes.

Diego har altså vært med å representert NM lag 2 ganger i høst  – både på høyfjell og på lavland. Det er sterkt!
Og med 1. VK har han også fått NM billetten og selv om det er lenge til neste NM høyfjell, og mye kan skje frem til da, så blir jeg ikke forundret om han vil vise seg frem på en utmerket måte også i de brutale kjerrene på Kongsvold også. Så at dette er en hund for de store annledninger er jeg ikke i tvil om!

Diego leder også GS Cup Høst hos  Norsk Gordonsetter Klub.

Så jeg blir bare mer og mer sikker på at jeg valgte rette partner til Svartkulpens Mf Svea tidligere i år. Tiden vil vise hvor bra valpene blir, men jeg er sterk i troen, og med flinke og dedikerte valpekjøpere, så ligger alle muligheter til rette for å lykkes.

Forøvrig gjorde jeg noe dumt med Svea samme helg som NM lavland pågikk. Jeg jobbet på hytta og sendte Svea med en venn av meg som tilbø seg å stille henne i VK på Namdal Fuglehundklubb sin seinhøst prøve i Lierne. Svea gjorde et stort og godt slag, før hun kom inn til fører og deretter gikk hun bak i partiet og lette etter meg. Hun ble da avsluttet etter kort tid.
Note to myslefe: Send aldri Svea med fremmede på jaktprøve! Hun trives nok best med egen flokk….

Digeo_valp
Her er Dego med en av sine valper – riktig nok ikke fra Kennel Svartkulpen, men søt er den likevel 🙂