ENDELIG!!!

Nora1vk
For en helg! For en opplevelse! For en hund!
Bjørklitoppens Nora fikk 1. VK m/CK på Haltdalsprøven! Jeg er så utrolig glad og imponert over min lille, store Nora!

Nora var i en klasse for seg på lørdag og hadde fuglearbeide med djerv reis i både første og andre slipp. Og når hun gikk feilfri også i tredje slippet sitt og det ikke var noen minus i boka gjennom dagen, var det er svært lettet, rørt og glad eier og fører som kunne ta imot sin første VK premie. Og det av nesten aller høyeste valør; 1.VK m/CK!!! Hurra!!

Og når det er under to mnd siden hennes valper ble leverte, er prestasjonen hennes enda mer imponerende. I mine øyne…

Jeg stilte også Svartkulpens MF Svea på samme prøve. Hun gikk også svært godt hele dagen, men hadde dessverre aldri sjanse på fugl og ble derfor uten premie denne gang.

Søndag stilte jeg Svea sin datter, Svartkulpens Sd Driva i AK. Dette var hennes aller første start i AK. Dessverre for henne var det heller aldri noen sjanse på fugl i hennes slipp og etter 115 minutter var klokken 18.30 og dagen var omme. Men hun virker å være utrøttelig og med samme fart og intensietet fra først til siste slipp. Igjen får hun 6 i jaktlyst, så det lover godt for fremtiden 🙂

Svartkulpens NH Hedda-Gabler var med i bånd hele dagen og klarte seg godt i bånd. En lite power-napp i lunsjen var eneste pausen hennes.

Svartkulpens Sd Nova (søster til Driva) har også prøvd seg et par ganger i AK uten å lykkes enda. Hun går utmerket og det er bare noen meter for mye uro som har hindret henne i å få topp premie. Her er et par av hennes kritikker så langt fra i høst:

Nova jakter i utmerket fart, prima stil og aksjon, revierer anvist terreng i sidevind utmerket i god kontakt med fører. Fortsetter dagen gjennom sit utmerkede søk. Finnes i stilfull stand. Reiser villig og presist ryper og blir litt urolig i oppflukt.
0 pr AK. 5,5,6,4,4,4

Nova viser oss i dag et eminet søk i god kontakt i vekslende vind. Dekker terrenget i store fine slag i dybde og bredde. Har gjennom dagen flere sjanser på fugl, uten å lykkes.
0 pr AK. 5,5,6,4,4,4

Driva AK

Hedda

nora1vk2